ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Έχοντας την εμπειρία πολλών ετών, το 2009 δημιουργήσαμε τη μονάδα παραγωγής χειροποίητης κατεψυγμένης πίτσας με την επωνυμία Mr Greek στο Κιλκίς.

 

Είμαστε προσανατολισμένοι στη διάθεση προϊόντων απ΄τις καλύτερες πρώτες ύλες, με πλούσια γεύση και άριστη ποιότητα.

Στοχεύουμε συνεχώς στην αδιάκοπη ικανοποίηση των πελατών μας και έτσι προς αυτή τη κατεύθυνση η εταιρεία έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 22000:2005.

 

Κατανοούμε τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους και για αυτό το λόγο τροποποιούμε τα προϊόντα μας ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, έτσι ώστε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι η ποιότητα των τροφίμων εξασφαλίζεται πρακτικά μόνο με τη χειροποίητη παραγωγή. Γι' αυτό το λόγο τα προϊόντα μας διατηρούν την αυθεντικότητα και τη νοστιμιά του χειροποίητου, συνδιάζοντας οικονομικές λύσεις στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

 

Βασικό στοιχείο της ποιότητάς μας είναι και η έμφαση που δίνεται στις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των χώρων παραγωγής. Εφαρμόζουμε Προληπτικό Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, HACCP, που στοχεύει στην εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου για την ασφαλή παραγωγή τροφίμων. Η εφαρμογή του εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας απ΄την επιλογή των πρώτων υλών και καταλήγοντας στο πιάτο κάθε καταναλωτή. Ακόμη στα αρχεία της εταιρίας μας υπάρχουν οι αντίστοιχες δηλώσεις συμμόρφωσης των εταιριών-προμηθευτών μας, που πιστοποιούν την καταλληλότητα των πρώτων υλών.

 

Η πρώτη χειροποίητη καταψυγμένη πίτσα διατίθεται από την Mr Greek ο ειδικός στην πίτσα από το 1974! Ο τρόπος παρασκευής η συνταγή και τα ποιοτικά υλικά εγγυώνται την πλούσια γεύση της. Η σειρά προϊόντων αποτελείτε από πίτσα  μαργαρίτα, σπέσιαλ, χωριάτικη, πεπερόνι, τέσσερα τυριά, νηστίσιμη, σε διαστάσεις από ατομική έως και μεγάλη οικογενειακή επίσης διατίθεται ατομικό πεϊνιρλί και καλτσόνε. Ο τρόπος που καταψύχετε διατηρεί το προϊόν φρέσκο μέχρι και την μέρα που θα ψηθεί.

 

Το σωστό ψήσιμο θα σας προσφέρει, πλούσια, ζουμερή, γευστική πίτσα.Όλα τα προϊόντα μας παράγονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000-2005.Καθημερινή διακίνηση σε όλη την Ελλάδα.


Μια δοκιμή θα σας ψήσει!

 

 

CERTIFICATE Q-CERT ISO 22000 GR

CERTIFICATE Q-CERT ISO 22000 ENG

Πολιτική ασφάλειας τροφίμων

Βρείτε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο

  • Π.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ-ΚΙΛΚΙΣ
  • Τηλ: 23410 63390
  • Fax: 23410 63391
  • Email:info@mrgreek.gr

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε αμεσα για νεα προϊόντα μας